Returer

Returer

Vår återköpspolicy varar 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte.
För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Det måste också finnas i originalförpackningen.
För att slutföra din retur kräver vi ett kvitto eller ett köpbevis.
Det finns vissa situationer där endast delvis återbetalning beviljas (om tillämpligt)
  • Varor som inte är i sitt ursprungliga skick är skadade eller saknas delar av skäl som inte beror på vårt fel
  • Varje artikel som returneras mer än 30 dagar efter leveransen
Byten
Du kan byta ut din beställning av någon anledning så länge du har meddelat oss och returnerat varan inom 30 dagar efter mottagandet av din beställning. Du behöver bara kontakta oss för att låta oss få veta orsaken till returen och vad du vill byta mot. Posta sedan tillbaka det till oss med beställningsnumret på utsidan av paketet så gör vi resten. Det kan tillkomma returporto att betala, men vi meddelar dig om så är fallet.

Skicka ett e-postmeddelande till info@irockmyworld.se och skicka sedan ditt föremål till: I Rock My World, C/o Walborg Ventures, Otterhällegatan 2, 411 17 Göteborg.

Återbetalningar (om tillämpligt)
När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännandet eller avslaget på din återbetalning.

Om du har godkänts kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller den ursprungliga betalningsmetoden inom ett visst antal dagar.

Försenade eller saknade återbetalningar
Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen.
Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning officiellt publiceras.
Kontakta din bank. Det är ofta lite behandlingstid innan en återbetalning publiceras.
Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning än, kontakta oss på info@irockmyworld.se

Reavaror
Endast vanliga priser kan återbetalas, tyvärr kan reavaror inte återbetalas.

Returer
För att returnera din produkt ska du skicka din produkt med ditt beställningsnummer tydligt på utsidan av paketet till: I Rock My World, C/o Walborg Ventures, Otterhällegatan 2, 411 17 Göteborg.

Du ansvarar för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera din artikel. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får återbetalning dras kostnaden för returfrakt från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan tiden det tar för din utbytta produkt att nå dig variera.

Om du ska skicka in en artikel över 350 SEK bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi kan inte garantera att vi kommer att få din returnerade artikel annars och du ansvarar för att du returnerar dina varor på ett säkert sätt.