Fraktinformation

Fraktinformation

Vänligen notera angivet datum vid varje enskild vara då den kan förväntas skickas från lager. Du får ett meddelande när din beställning är på väg.

Med standardbeställningar i Sverige, tillåt 2-3 arbetsdagar för leverans från varans angivna datum.

Med internationell frakt, vänligen räkna med 5-7 arbetsdagar efter utsändning.

Vi skickar beställningar med DHL, Postnord och Fedex. Din beställning kommer levereras i din brevlåda eller till ditt närmaste ombud om den inte går ner i brevlådan.

Paketen delas ut vardagar, enligt villkor. Normalt leveranstid är ca 3 vardagar efter beställning om det inte står ett annat datum angivet vid varan. 

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan.
Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller
transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. 

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket och brev 14 dgr ), så fakturerar vi dig 250 SEK för vårt arbete med hantering av varorna samt dendubbla fraktkostad som belastas företaget. 

Vid ordervärde överstigande 800 SEK bjuder vi på fraktkostnaden. Detta gäller endast privatpersoner inom Sverige. 

Ovanstående leveranssätt och priser gäller inom Sverige. För övrig leverans priser i Europa ser du frakt kostader när du väljer land i kassan innan du genomför ditt köp.